Donetskis tulistati presidendikandidaat Porošenko usaldusisikut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina suurärimees, poliitik ja presidendikandidaat Petro Porošenko tervitab poolehoidjaid Põhja-Ukrainas Konotopis.
Ukraina suurärimees, poliitik ja presidendikandidaat Petro Porošenko tervitab poolehoidjaid Põhja-Ukrainas Konotopis. Foto: SCANPIX

Donetski oblastis tulistas grupp tundmatuid isikuid presidendiks pürgiva Petro Porošenko usaldusisikut Serhi Nesterovit, kirjutab Novosti Donbassa viitega Porošenko regionaalsele valimisstaabile.

Intsident leidis aset eile õhtul. Nesterov on usaldusisik 56. valimisringkonnas (Makejevka).

«Ründajaid, kes kandsid tumedaid riideid, oli kolm. Bandiidid ootasid, et Serhi tuleks autost välja ja et ta siis röövida. Kuna ta osutas aga vastupanu, siis hakkasid nad traumaatilisest relvast tulistama. Nad sihtisid maha ja tabasid tema vaskault jalga, kuid ta avaldas jätkuvalt vastupanu. Tal õnnetus pääseda, kuna kaitses oma elu meeleheitlikult,» seisab kirjas teates.

Valimisstaabi kinnitusel on Nesterovi elu väljaspool ohtu. Küll aga sai vigastada hüppeliiges, tema näol on vigastused ja lisaks on katki ribid ja nina. 

Ukraina erakorralised presidendivalimised toimuvad 25. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles