Galerii: Prints Harry kohtus riigikogus Eesti juhtide ja sõduritega

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestisse visiidile saabunud prints Harry kohtus täna õhtul riigikogus valitsuse ja parlamendi liikmete ning Afganistanis haavata saanud Eesti sõduritega.

Tema Kuninglik Kõrgus Prints Harry kohtus täna Toompea lossis riigikogu ja valitsuse liikmete ning Afganistanis haavata saanud Eesti sõduritega.

«Eestile on suur au, et Briti kuningliku perekonna liige tuli Eestisse meie sõduritega kohtuma ja neid isiklikult tänama teenistuse eest Afganistanis,» ütles riigikogu esimees Eiki Nestor tervituskõnes.

Mitmed sõdurid, kellega Prints Harry riigikogus kohtus ja vestles, on viibinud ravil koos Briti sõduritega Suurbritannia Headley Court´i kliinikus. Prints Harry soovib oma kahepäevase visiidiga tänada Eesti rahvast ja Eesti kaitseväge koostöö eest Afganistanis.

Homme külastab Prints Harry Eesti kaitseväe iga-aastast kevadõppust Kevadtorm ning kohtub selle käigus president Toomas Hendrik Ilvesega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles