Pühad toovad liiklusse piiranguid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seaduseelnõu lubab valitsusasutustel teha piiranguid vaid reaalse julgeolekuohu korral.
Seaduseelnõu lubab valitsusasutustel teha piiranguid vaid reaalse julgeolekuohu korral. Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna ja homme on mitmel pool liikluskorralduses muudatusi.


Seoses maakaitsepäeva korraldamisega Lääne-Viru maakonnas Viru-Nigulas on kella 10-15 liiklusele suletud Kalvi tee Põdruse-Kunda-Pada maantee ristmikust kuni Vasta tee ristmikuni. Ümbersõit tähistatud.

Läänemaa maakaitsepäeva tõttu on piiratud kiirust kuni 30 kilomeetrini tunnis Harju-Risti-Riguldi-Võntküla maanteel Nigulas (kilomeetritel 67,7-68,6).

Jaanilaadaga seoses on kella 9-16 piiratud kiirust 30 kilomeetrini tunnis Rapla maakonnas Kohilas, Kernu-Kohila maantee 15. kilomeetril ja Kohila jaama teel.

Jaanitule ja Võidupüha tähistamise tõttu on alates täna õhtu kella seitsmest kuni homme hommiku kella seitsmeni muudetud liikluskorraldust ja piiratud liikumiskiirust kuni 30 kilomeetrini tunnis Võru maakonnas Vastseliina-Meremäe-Kliima maanteel Meremäel (kilomeetritel 7,3-9,3).

Harju maakonnas Sausti-Kiili maanteel algavad pindamistööd ning kiirusepiiranguks on 30 kilomeetrit tunnis.

Seoses teeolude halvenemisega suleti liiklusele Jõgeva maakonnas Õuna-Mutso maanteel remondisolev Õuna-Liivoja (km 0,0-1,7) maanteelõik. Ümbersõit Jõgeva kaudu on tähistatud.

Raskendatud on ilmaolude tõttu liiklemine remondiobjektidel ka Põlva maakonnas Kanepi-Leevaku maanteel Põlva-Himmaste lõigul ja Himmaste-Rasina maanteel kilomeetritel 0,0-1,5.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles