Läänemaa rahvaliitlased tahavad partei juhiks Karel Rüütlit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliidu fraktsiooni juht Karel Rüütli koos erakonna õhupallidega..
Rahvaliidu fraktsiooni juht Karel Rüütli koos erakonna õhupallidega.. Foto: Margus Ansu.

Rahvaliidu Läänemaa maakonnaühendus esitas kolmapäeval peetud konverentsil erakonna esimehe kandidaadiks Riigikogu fraktsiooni esimehe Karel Rüütli.

Maakonnaühendus seadis aseesimeeste kandidaatideks erakonna peasekretäri Kajar Lemberi ning endise Riigikogu liikme ja praeguse Are vallavanema Jaanus Männiku.

Maakonnaühendused saavad esitada esimehe ja aseesimeeste kandidaate kuni 10. oktoobrini. Rahvaliidu kongress valib erakonna uued liidrid 1. novembril Pärnus.

Ühtlasi valiti Rahvaliidu Läänemaa maakonnaühenduse esimeheks tagasi Elvo Leppmaa. Leppmaa seadis maakonnaühenduse eesmärgiks olla esindatud kohalike omavalitsuste volikogude valimistel igas Läänemaa omavalitsuses Rahvaliidu nimekirjaga.

Rahvaliidu kandidaadid valiti Läänemaal 2005. aasta kohalike omavalitsuste volikogude valimistel Hanila, Kullamaa, Lihula, Martna, Nõva, Ridala, Risti, Taebla ja Vormsi vallavolikogusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles