Ukraina armee: viimasel ööpäeval hävitati 20 terroristi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relvastatud terroristid istuvad Donetski lähistel oma kontrollpunkti juures.
Relvastatud terroristid istuvad Donetski lähistel oma kontrollpunkti juures. Foto: SCANPIX

Ukraina jõustruktuurid, kes jätkavad Donbassis terrorismivastast operatsiooni, korraldasid eelmisel ööpäeval mitu rünnakut.

Armee pressiesindaja Vladislav Seleznjov kirjutas Facebookis, et rünnakutes hukkus kaks sõdurit ja lisaks hävitati 20 mässulist, vahendas UNIAN.

Tema kinnitusel õnnestus põhjas hoida ära katse purustada terrorismivastase operatsiooni piiramisrõngas, Luganski oblastis Rubežnojes likvideeriti terroristide grupp.

Kõnealuse grupi puhul oli tegemist Luganskist pärit venelastest palgasõduritega, kes viimasel ajal paiknesid Antratsitis. «Mässuliste kaotused ulatuva 20ni, lisaks sai haavata 30 separatisti. Allikate väitel on Lõssõtšanski ja Severodonetski surnukuurid bandiitide laipu täis.»

Ukraina armees sai operatsiooni ajal surma kaks sõdurit, lisaks sai seitse haavata.

Lisaks on selgunud, et Donetski oblastis Volnovaha linna juures ööl vastu neljapäeva toimunud verises lahingus hukkus 18 sõdurit, vahendas Korrespondent.net.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles