Kanal 2 läheb suvelainele

Arter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muudkui otsivad: «Peitusemeistrite» saatejuht Mart Toome (vasakul) ja näitleja Tiit Sukk, kes asub «kadunud» perekonda otsima.
Muudkui otsivad: «Peitusemeistrite» saatejuht Mart Toome (vasakul) ja näitleja Tiit Sukk, kes asub «kadunud» perekonda otsima. Foto: Kanal2

Lähenev suvi toob meie kõigi ellu uue sisu ja rütmi. See puudutab ka teletegijaid.

Alates esmaspäevast, 2. juunist lülitub Kanal 2 suvelainele. Uudistesaade «Reporter» algab sestpeale tunni võrra hiljem ehk kell 20 ning kolib stuudiost välja õhu kätte, muundudes sujuvalt «Suvereporteriks». Uudistele sekundeerivad nagu ikka põnevad suvesündmused jms, aga ka eksperimendid, kaunid paigad, kummalised ja erilised inimesed.

Lisaks «Suvereporterile» ootab Kanal 2 vaatajat ees mõnus ja emotsiooniderohke telesuvi. Muu hulgas jõuab kohe pärast suvist uudistesaadet eetrisse uus kodumaine koguperemäng «Peitusemeistrid».

Kui perekond suudab ennast kodus nii ära peita, et külla tulev tuntud inimene neid üles ei leia, siis võidab pere kopsaka rahalise auhinna. Saate meeskond eesotsas näitlejast saatejuhi Mart Toomega aitab leiutada ja ette valmistada eriti nutikad peidukohad. Kui seejärel külla saabuv tuntud inimene peitupugenud perekonda üles ei leia, on 500-eurone auhind pere jagu.

Niisiis – kui olete lõbus ja mänguhimuline pere, registreeruge saatesse aadressil peitus@kanal2.ee. Arvestage, et võistkonnas peab olema neli kuni kuus liiget, neist vähemalt kaks täiskasvanut. Lisaks oma perele võivad kaasa lüüa sugulased, naabrid jt head tuttavad. Silmas tuleb pidada sedagi, et lastel oleks vanust vähemalt viis aastat.

Peale «Peitusemeistrite» jõuavad Kanal 2 ekraanile teisedki uued kodumaised saated, ent näha saab ka vanu lemmikuid, uusi välismaiseid hittsarju ja seniste lemmiksarjade uusi hooaegu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles