Ukraina keskvalimiskomisjon on vaadanud läbi 60,51 protsenti hääletussedelitest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina presidendiks pürgiv Petro Porošenko (vasakul) ja Kiievi linnapeaks pürgiv Vitali Klitško 26. mail Kiievis.
Ukraina presidendiks pürgiv Petro Porošenko (vasakul) ja Kiievi linnapeaks pürgiv Vitali Klitško 26. mail Kiievis. Foto: SCANPIX

Ukraina keskvalimiskomisjoni teatel oli kella 11 seisuga vaadatud läbi 60,51 protsenti hääletussedelitest, viimastel andmetel kogus Petro Porošenko 53,71-protsendise toetuse.

Batkivtšina presidendikandidaat Julia Tõmošenko kogus 13,07 ja Oleg Ljaško 8,47 protsenti poolthäältest. Anatoli Gritsenkole andis hääle 5,47 protsenti, Serhi Tigipkole 5,25 ja Mihhail Dobkinile 3,43 ning Vadim Rabinovitšile 2,31 protsenti valijatest.

Ülejäänud kandidaadid said vähem kui kaheprotsendise toetuse.

Kokku käis eilsetel erakorralistel presidendivalimistel hääletamas 10 262 489 inimest.

Ukraina keskvalimiskomisjoni esimees Mõhhailo Ohhendovskõi rääkis, et valimisaktiivsus on enam kui 60 protsenti.

Ta rääkis hommikusel pressikonverentsil, et komisjonil on olemas andmed 188 valimisrongkonnast. Kokku viidi valimised läbi 189 valimisringkonnas.

Pealinnas Kiievis käis presidendi- ja linnapeavalimistel hääletamas 62,7 protsenti valijaist. Luganski oblastis käis hääletamas 38,94 protsenti ja Donetski oblastis 15,37 protsenti valijaist, edastas keskvalimiskomisjon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles