Parandamatu liiklusrikkuja pandi kuuks ajaks luku taha

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusrikkuja
Liiklusrikkuja Foto: SCANPIX

Laupäeva õhtul tabas Valga politsei parandamatu liiklusrikkuja, 23-aastase Allari, kes ei ületanud vaid kiirust, vaid ta oli ka alkoholijoobes ja tal puudus juhtimisõigus.

Kella 20.30 paiku märkasid Valga politseinikud Hummuli vallas Valga-Uulu maanteel enam kui 160 km/h sõitnud sõiduautot Peugeot, teatas lõuna prefektuur.

Juhi kontrollimisel selgus, et masina roolis oli kohalikele korravalvuritele juba tuttav 23-aastane Allar, kellel tuvastati alkoholijoove.

Lisaks puudus mehel ka mootorsõiduki juhtimisõigus.

Politsei toimetas mitme liiklusseaduse paragrahvi vastu eksinud sõidukijuhi esmalt arestikambrisse.

Täna Valga kohtumajas toimunud istungil määrati Allarile mitme liiklusseaduse paragrahvi vastu eksimise eest maksimumkaristus ehk 30 arestipäeva, mida mees pidi kohe kandma hakkama.

Alles tänavu märtsi lõpus mõisteti mehele samuti karistuseks pea kuu jagu arestipäevi. Lisaks on mehe arvel varasemast ajast veel 13 kehtivat liiklusalast rikkumist.

Valga patrullteenistuse vanemliikluspolitseinik Kaimar Karmi sõnul on tegu sõidukijuhiga, kes juba aastaid sihilikult eirab liiklusreegleid ning paneb selliselt ohtu ka kõik teised liiklejad.

«Politsei eesmärgiks on tagada, et inimesed ei saaks selliste vastutustundetute juhtide süül liikluses viga ega hukkuks,» ütles Karm.

«Kuna Allarile ükski varasem karistus pole oodatud mõju avaldanud, on praegu parimaks võimaluseks ohtlik juht korraga kuuks ajaks liiklusvoolust lihtsalt füüsiliselt eraldada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles