Ajakiri 60+ avas veebivärava

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri 60+ sai endale ka veebivärava 60pluss.ee. Pildil on maikuu ajakirja 60+ esikaas.
Ajakiri 60+ sai endale ka veebivärava 60pluss.ee. Pildil on maikuu ajakirja 60+ esikaas. Foto: Repro

Ajakiri 60+ avas täna aadressil 60pluss.ee veebivärava, mis ei piirdu vaid ajakirja sisu vahendamisega, vaid toob lugejani palju teisigi põnevaid teemasid.

Ajakirja 60+ peatoimetaja Eve Rohtla sõnul tegutseb toimetus selle nimel, et 60+ veebiväravast saaks keskkond, kus on kasulikku väga erinevatest valdkondadest. «Usume, et sellest saab ka omaealiste suhtlemiskoht,» ütles ta.

Ühinenud Ajalehtede nõukogu liige Margus Mets märkis, et ajakirja paberväljaanne tiraažiga 45 000 on juba Eesti üks enim loetud ajakirju. «Digiväljaandega on võimalus jõuda veelgi avaramalt lugejateni vanuseses 60+,» lausus ta.

Kujundusjuht Ain Kivilaane sõnul püüdis tehniline meeskond 60+ veebivärava üles ehitada rahuliku kujundusega, selgelt, lihtsalt ja minimalistlikult.

Veebiajakirja on üles riputatud ka ajakirja 60+ sisulood, kuid mitte täies mahus. Täisartikleid saab lugeda vaid paberväljaandest. Lisaks leiavad huvilised veebiväljaandest uudislugusid, fotogaleriisid ja videointervjuusid. Veebivärav aadressil www.60pluss.ee on esialgu kõigile tasuta.

Paberajakirja saab alates maist osta ka üksiknumbrina tavapärastes ajakirjanduse müügikohtades. Ajakirja tellimishind üheks kuuks on kaks eurot, terve aasta tellimusele kehtib praegu 11-eurone soodushind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles