Petis kaaperdas eduka firma

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Ärimeeste Raivo ja Toomas Tamme firma T.R Tamme juhatusse imbus noor petis Ats Nõmm, kes tühjendas ettevõtte pangakonto, kirjutab

Eesti Ekspress

.


Kahesaja miljoni kroonise kapitaliga transpordifirma ennenägematu kaaperdamisjuhtumi uurimiseks alustas Viru ringkonnaprokuratuur äsja kriminaalmenetluse.

22-aastane Ats Nõmm oli käinud notari juures ja kohtu registriosakonnas, kus esitas võltsitud allkirjadega dokumendi, mille alusel olevat isa ja poeg Tammed teda justkui firma juhatusse määranud.

Nõmm pöördus ka Hansapanka, kus tegi firma nimel lepingu ja võttis hiljem arvelt 150 000 krooni. Sama üritas mees ka Sampo pangas, kus aga tema soovid kahtlusi äratasid ning kust helistati firma omanikule Raivo Tammele.

Nüüd soovitab Tamm firmaomanikel igal hommikul kontrollida, kas pole muudetud firma juhatuse koosseisu või muid andmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles