Noored juhiloata lõbusõitjad põhjustasid kaks vigastatutega avariid

Martti Kass
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eile juhtus kaks kannatanutega liiklusõnnetust, mille põhjustajaks olid juhtimisõiguseta ja ühel juhul ka purjus juht.

Eile kella 09.06 ajal toimus liiklusõnnetus Läänemaal Nõva vallas Harju-Risti – Riguldi - Võntküla tee 37. kilomeetril, kus sõiduauto Ford Fiesta, mida juhtis alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 19-aastane Karl, ei valinud õiget sõidukiirust ning sõitis teelt välja kraavi.

Kaassõitjad 15-aastane neiu ja 19-aastane Meelis toimetati vigastustega Läänemaa haiglasse ja peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

Kella 13.20 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandi maakonnas Viiratsi vallas Viiratsi – Mustapali tee 5. kilomeetril, kus sõiduauto Suzuki Grand Vitara, mida juhtis juhtimisõiguseta 16-aastane neiu, sõitis teelt välja kraavi ning vastu puid.

Sõidukis viibinud 23-aastane Alar, 44-aastane Tiina ja 15-aastane nooruk toimetati Viljandi haiglasse ja peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile. Juht jäeti haiglasse jälgimisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles