Tallink Superstari pardalt kukkus inimene vette

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki Superstar
Tallinki Superstar Foto: Raigo Pajula

Neljapäeva õhtul kukkus Tallinnast Helsingisse teel olnud Tallinki laevalt Superstar meesterahvas üle parda, ta leiti peagi, kuid esialgseil andmeil tema elustamiskatsed ei õnnestunud.

Kella 20.30 ajal teatasid laeva reisijad meeskonnale, et nägid inimest üle parda kukkuvat, ütles Tallinki pressiesindaja Indrek Raudjalg Postimehele.

Meeskond andis häire ja pööras laeva ringi ning päästepaat lasti vette.

Umbes 10 minuti pärast inimene leiti ja toimetati pardale. Laeva meeskond ja laeval reisijatena viibinud arstid püüdsid kannatanut elustada, kuid esialgsetel andmetel edutult.

21.48 anti kannatanu üle piirivalve kaatrile PV-41, mis toimetas ta Piritale.

Tegemist oli mehega, kuid tema täpsem isik ja rahvus pole esialgu teada, samuti üle parda kukkumise asjaolud. Juhtumi asjaolude väljaselgitamisega tegeleb edasi politsei- ja piirivalveamet.

Intsidendi tõttu hilineb Superstari saabumine Helsingisse ca 2h ja ka õhtune viimane väljumine Helsingist. Ka Stari kella 19.30 väljumine Tallinnast Helsingisse hilines veidi kauba laadimise tõttu.

Copy
Tagasi üles