Öölaulupeolised toetasid heldelt Gruusia põgenikke

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks Gruusia lippude lehvitamisele toetasid öölaulupeolised sõjalisse konflikti sattunud riigi põgenikke raha annetades.
Lisaks Gruusia lippude lehvitamisele toetasid öölaulupeolised sõjalisse konflikti sattunud riigi põgenikke raha annetades. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna lauluväljakule teisipäeva õhtul kogunenud öölaulupeolised annetasid heldelt Gruusia põgenike toetuseks, ühe tunniga koguti 16 000 krooni.

Teisipäevasel öölaupeol «Märkamiseaeg» oli Punase Risti korjanduskarpidega väljas 26 last, ütles Riina Kabi Eesti Punasest Ristist.

«Lapsed olid annetuskarpidega väljas kuni pimeda saabumiseni, nii et raha sai annetada umbes tunni aja jooksul,» ütles ta. Selle ajaga panid laulupeolised korjanduskarpi 16 242 krooni ja 30 senti.

Lisaks öölaulupeolistele on 2458 annetajat kandnud Punase Risti arvele kokku 2 407 978 krooni.

Annetajate seas on 11 omavalitsust ja veel täna hommikul võttis seltsiga ühendust Jõelähtme vallavalitsus, kes teatas soovist toetada 15 000 krooniga Gruusia sõjalise konflikti ohvreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles