Tallinna Vesi ähvardas Pertelsoni võlgades spordikeskusel vee kinni keerata

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Arigato..
Spordiklubi Arigato.. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna Vesi saatis kahekordse olümpiapronksi Indrek Pertelsoni juhitud Arigatole teate, et kavatseb ligi 183 000 krooni suuruse võla tõttu sulgeda 2. septembril spordiklubil veeühenduse.

Veefima kommunikatsioonijuht Reigo Marosov ütles, et Tallinna Vesi on proovinud Arigatoga sõlmida võla tasumiseks ajagraafikut, kuid spordiklubi juhid pole seda neile siiamaani esitanud.

«Pall on praegu nende käes, kuigi kogemus ütleb, et tavaliselt ikkagi jõutakse mingile kokkuleppele ja sõlmitakse mingid maksegraafikud,» lausus Marosov.

Ta lausus, et veefirma huvi pole ilmtingimata vett sulgeda. «Meie huvi on, et spordiklubi jätkaks tegevust ja meie saaks sinna vett tarnida,» lisas Marosov. «Kuid ükski ettevõte ei taha samas ka lõpmatuseni heategevusega tegeleda.»

Juuni alguses võttis Eesti Gaas pikaajalise võlgnevuse tõttu Arigatolt gaasi. Juuli alguses kuulutati välja spordiklubi pankrotimenetlus.

Pertelson on ajakirjandused mõista andnud, et otsib pingsalt uut investorit, kes Arigato raskustest välja aitaks.

Spordiklubi rajamist toetanud ja selle suuromanikuks olev Eesti Talleks teatas juba juunis, et soovib Arigato Pertelsonile täielikult maha müüa.

Pertelson on väidetavalt pannud spordikeskuse rajamisse ka üle kahe miljoni krooni oma raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles