Ukraina siseminister teatas tulevahetusest Slovjanski lähedal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina eriväelane möödunud nädalal lõpus Slovjanski lähedal operatsioonil.
Ukraina eriväelane möödunud nädalal lõpus Slovjanski lähedal operatsioonil. Foto: SCANPIX

Ukraina relvajõudude operatsioon Slovjanski linna ümbruses on jõudnud aktiivsesse pealetungifaasi, ütles teisipäeval Ukraina siseminister Arsen Avakov.

«Käimas on väga intensiivne tulevahetus. Semenivka lähedal tulistasid terroristid granaadiheitjatest meie soomukeid, kuid me pidasime rünnakule vastu,» kirjutas Avakov Facebookis.

Siseministri sõnul purustasid Ukraina relvajõud teisipäeva hommikul Semenivka küla lähedal venemeelsete omakaitsejõudude teetõkked ja kaitserajatised.

Avakov kutsus Slovjanski, Kramatorski ja Krasni Limani tsiviilelanikke jääma siseruumidesse ja vältima terroristide positsioonidele lähenemist, et oma elu mitte ohtu seada.

Donetski oblasti separatistid on samuti teatanud Ukraina relvajõudude ulatuslikust pealetungist Slovjanskis.

«Slovjanski suunas liiguvad soomukite konvoid. Uute soomukite arv ületab mitmekordselt juba linna ümber paiknevate oma,» ütles kohalike omakaitsejõudude kõneisik Interfaxile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles