Haapsalus hakkas ilmuma tasuta ajaleht

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalus ilmuva Läänlase esimene number.
Haapsalus ilmuva Läänlase esimene number. Foto: Ivar Soopan / Läänlane

Täna ilmus Haapsalus uus paberleht Läänlane – veebiväljaanne astus arvutiekraanilt välja ja jõudis tasuta nende lugejateni, kes armastavad paberlehte käes hoida. 

Uus 12-leheküljeline nädalaleht Läänlane on täna pärastlõunast Haapsalu avalikes paikades tasuta saadaval. Ajalehte jagatakse Haapsalu kaubamaja ja Uuemõisa Konsumi fuajees ja kassades, Vanalinna ning Jaama tänava AjaO kauplustes ja Rannarootsi keskuses. Samuti leiab lehe paljudest kohvikutest.

Läänlase toimetaja Ivar Soopan kinnitas, et tegemist on suvise ajalehega, mis ilmub juunis kaks korda ning juulis tõenäoliselt kolm korda. Lehe ilmumissagedus ei ole kindel, vaid sõltub lugejaskonna huvist.

Juulis võib leht Läänemaale ka laiemalt jõuda. Soopan kinnitas, et väljaanne ei konkureeri portaalidega Läänlane ja Lääne Elu, vaid kajastab peamiselt pikemaid edulugusid läänlastest.

Lisaks uudistele on paberlehes üle 300 kuulutuse ning lähinädalate kultuurikava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles