Fotod: joobes juht sõitis otsa väikebussile

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joobes juht sõitis otsa väikebussile.
Joobes juht sõitis otsa väikebussile. Foto: Lugeja foto

Eile toimus kaks liiklusõnnetust, mille põhjustajateks alkoholijoobes autojuhid. Ühel juhul põrkas joobes juht kokku väikebussiga.

Eile kella 8 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tapal Ülesõidu 9 juures, kus sõiduauto BMW, mida juhtis alkoholijoobes 31-aastane Vladimir, kaldus vastassuunavööndisse ning põrkas kokku vastutuleva väikebussiga Opel Vivaro, mida juhtis 48-aastane Ants. Opeli juht toimetati Rakvere haiglasse, kus peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile. 

Eile kella 5.29 ajal toimus liiklusõnnetus ka Tallinnas Pärnu maantee ja Vabaduse väljaku ristmikul, kus Viru ringi poolt liikunud ja Kaarli puiesteele parempööret sooritanud sõiduauto Audi A4, mida juhtis  alkoholijoobes 22-aastane Aleksandr, kaotas juhitavuse ning sõitis teelt välja sõidusuundi eraldavale ohusaarele ja seal vastu lillealust ning posti. Sõiduauto juht ja sõidukis kaasreisijana viibinud 20–aastane Karolis toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati üks narko ja 48 alkoholi tarvitamistunnustega juhti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles