Bussiõnnetusse sattunud laulukoor paraneb kliinikumis

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus Adavere lähedal.
Õnnetus Adavere lähedal. Foto: Kaspar Pokk/ Kanal 2

Täna ennelõunal sõitis Tallinna-Tartu maanteel Adavere kandis kraavi Hiiumaalt Tartusse laulupeole suundunud buss, mis vedas Hiiula segakoori.

Käina segakoori Hiiula esindaja Ly Meldorf kinnitas, et mitmed koori liikmed plaanivad täna tagasi Hiiumaale sõita. Koori dirigent Sirje Lillo lisas, et paaril lauljal tuleb siiski haiglasse ravile jääda.

«Minu mees otsustas tulla Tartusse kaasa ja ta tuli autoga. Olin õnnega koos,» ütles üks koori liige, kes bussis ei olnud.

Täna kella 10.50 paiku sai politsei teate, et Jõgeva maakonnas Põltsamaa vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 119. kilomeetril on juhtunud liiklusõnnetus. Esialgse info kohaselt sõitis Tartu suunas liikunud reisibuss juhi terviserikke tõttu paremale poole teelt välja põllule.

 Hansa Bussiliinid teatasid, et roolis oli 46-aastane mees.

«Kõik meie bussijuhid käivad kohustuslikus korras regulaarselt meditsiinilises kontrollis ning selle juhi tervisetõend kehtib veel septembri lõpuni. Ta tuli meile tööle kahe aasta eest augustis ning enne seda on töötanud samuti bussijuhina,» teatas Hansa Bussiliinide juhatuse liige Andres Puskar.

«Tunneme suurt muret nende pärast, kes kannatada said ning loodame kõigi kiirele paranemisele. Samuti loodame väga, et meie bussijuhiga saab kõik korda. Hansa Bussiliinid on valmis kannatanuid ja nende lähedasi nõustama ja abistama,» lisas Puskar.

Bussis oli 22 inimest. Vigastada sai kaheksa reisijat ja bussijuht. Kõik viidi TÜ Kliinikumi ravile.

Täpsemad liiklusõnnetuse kõik asjaolud on veel selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles