«Suvesangarite» töine suvi

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3

Sel nädalal ilmus TV 3 vaatajate ette «Suvesangarid». Üks saatejuhte Indrek Vaheoja kinnitab, et sangarid, kes iial hätta ei satu, lõbustavad meid suve lõpuni.

Indrek Vaheoja, kas «Kodumänguga», mida alles hiljaaegu juhtisite, on selleks korraks kõik?

Ei oskagi päris täpselt vastata, aga selleks hooajaks küll. Tulevikus – mine tea!

«Suvesangarid» on eetris neli korda nädalas. Nüüd on suvi rikutud?

Ega ole küll. Tuleb lihtsalt aega oskuslikult planeerida, ühendada töö ja puhkus, siis pole häda midagi, saab hakkama!

Milline on olnud senine meeldejäävaim võttepäev?

(Mõtleb tükk aega.) Võib-olla see, kui käisime Pärnu-Jaagupis ja nägin elus esimest korda tuletõrje­sportlasi. Mehed ronisid redelitega üles neljandale korrusele lausa paari sekundiga. Minu jaoks täielik müstika! See oli tõesti eriti äge! Muidugi tegime kaassaatejuhi Kristjan Rabiga ka üht koma teist, saime kätt proovida, aga mida täpsemalt tegime, eks see tuleb varsti saatest välja. Ei teadnudki, et eesti mehed on sel alal tulnud maailmas hõbemedalile. Olime parimate juures!

Olete Kristjan Rabiga varemgi koostööd teinud?

Koostööd mitte, ehkki tunnen teda juba natuke aega. Töine projekt on esimene, ja tuleb tunnistada, et täiesti asjalik ja töökas inimene.

Samas olete välimuselt väga sarnased. Teid on ilmselt juba segigi aetud?

Oi, küll ja küll! Ja see ongi tore. Usun, et saame suve jooksul paar korda kindlasti ka sellega nalja teha, et esineme kellegi teisena. Kellele vaja, olen Kristjan, ja kui vaja, olen Indrek!

Millal Winny Puhhi (Indrek Vaheoja on ansambli solist – toim) kodumaal kuulata saab?

Esimest korda juba täna õhtul Kohilas Kaparockil, aga peagi on ka Rein Rannapiga üks ühisprojekt tulemas. Pärast seda tuleb Hard Rock laager Vana-Vigalas, nii et sel suvel oleme päris palju Eestis eri paigus. Kes tahab, saab tulla ja vaadata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles