OSCE röövitud vaatlejad võidi viia Severodonetskisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Ukrainas separatistide veebilehel 2014. aasta mai lõpus avaldatud pilt, millel on pantvangi võetud OSCE vaatlejad. Tõnis Asson on vasakult teine.
Ida-Ukrainas separatistide veebilehel 2014. aasta mai lõpus avaldatud pilt, millel on pantvangi võetud OSCE vaatlejad. Tõnis Asson on vasakult teine. Foto: Golos Sevastopolja

Ida-Ukrainas kinni peetud Euroopa Julgeoleku- ja Koostööorganisatsiooni (OSCE) vaatlejad viibivad Severodonetskis, teatas nn Donetski rahvavabariigi esindaja Andrei Purgin.

Purgini sõnul on sadakonna kilomeetri kaugusel Luganskist asuvasse Severodonetskisse viidud mõlemad OSCE röövitud vaatlejate grupid, vahendas Novosti Donbass nimeline väljaanne.

OSCE vaatlejate neljaliikmeline rühm, kuhu kuulub ka eestlane, jäi Ida-Ukrainas kadunuks eelmise nädala esmaspäeval, 26. mail. Sellesse vaatlejate rühmas on Eesti, Türgi, Taani ja Šveitsi kodanikud.

Teine OSCE neljaliikmeline vaatlejate grupp peeti kinni möödunud nädala neljapäeval just Severodonetski linnas.Lisaks võeti kinni ka nende ukraina keele tõlk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles