Kaitseministeeriumis alustas asekantslerina tööd Taimar Peterkop

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseministeerium
Kaitseministeerium Foto: Peeter Langovits

Tänasest töötab kaitseministeeriumi õigus- ja haldusküsimuste asekantslerina Taimar Peterkop, kes seni töötas kaitsepoliitika nõunikuna Eesti suursaatkonnas Washingtonis.

Õigus- ja haldusküsimuste asekantsler juhib ja koordineerib talle alluvate õigusosakonna, rahandusosakonna, haldusosakonna ja infotehnoloogia osakonna tööd.

Taimar Peterkop on sündinud 1977. aasta 20. jaanuaril Tallinnas. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ning läbinud mitmeid täiendkoolitusi, sealhulgas Balti Kaitsekolledži kõrgema juhtimiskursuse ning on reservohvitser.

Aastatel 2001-2005 töötas Peterkop kaitseministeeriumi õigusosakonnas rahvusvahelise õiguse büroo juhatajana ning aastatel 2005-2008 operatsioonide ja kriisireguleerimise osakonna juhatajana. 2008. aastast kuni praeguseni töötas ta kaitsepoliitika nõunikuna Eesti suursaatkonnas Washingtonis. Samuti on Peterkop olnud riigikaitseõpetajaks Liivalaia Gümnaasiumis ja Audentese keskkoolis ning rahvusvahelise õiguse lektoriks Estonian Business School’is.

Uue kaitsepoliitika nõunikuna Eesti suursaatkonnas Washingtonis alustab augustist tööd Kristjan Prikk, kes seni oli Kaitseministeeriumi rahvusvahelise koostöö osakonna juhataja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles