Toobal: Reformierakond veeretas tegematajätmised IRLi kaela

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali sõnul on Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) toetuse languse taga Reformierakond, kes on suutnud lükata eelmise koalitsiooni tegematajätmised IRLi kaela.

Toobal ütles Emori erakondade juunikuiseid toetusnumbreid kommenteerides, et ka uues koalitsioonis on Reformierakond poliittehnoloogias oluliselt tugevam, esitledes avalikkusele valitsuse positiivseid otsuseid kui enda töövõitu.

«Loomulikult on Reformierakonna toetuse taga ka eurovalimiste hea tulemus. Tundub, et sotsidel hakkab raskeks minema – toetuses peegeldub nii eurovalimiste oodatust kehvem tulemus kui ka uue koalitsiooni probleemid – teede rahastamise vähendamine, küsitav töövõime reform ja üldine majanduslangus kipub avalikusse silmis olema pigem sotside kui Reformierakonna probleem,» rääkis Toobal.

Tema sõnul on ka IRLil põhjust murelik olla, sest jätkuvalt madal reiting  võib tekitada pingeid erakonna sees. «Riigikogu koridorides räägitakse, et eelkõige võib minna IRL-is tuliseks saabuvatel parlamendivalimistel esinumbri koha pärast,» märkis Toobal.

Tema sõnul on rõõmustav, et vaatamata oponentide tugevatele rünnakutele Keskerakonna vastu on meie toetus tugev ja stabiilne. Kindlasti teeme aga aktiivselt tööd, et oma toetust üle kogu Eesti veelgi kasvatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles