Ajakirja Inseneeria peatoimetajaks saab Marek Strandberg

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Strandberg.
Marek Strandberg. Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Tehnoloogiaajakirja Inseneeria peatoimetajana asub 1. juulist tööle Marek Strandberg, kes on seni olnud rohkem tuntud poliitikuna.

Inseneeria senine peatoimetaja Kaido Einama asub tegema reisiuudiste portaali, teatas ajakiri.

Strandberg on oma poliitikutöö ajal aktiivselt tegutsenud ka teadlase ja insenerina ning hariduselt on Marek Strandberg Tartu ülikooli lõpetanud cum laude diplomiga keemik.

Marek Strandberg on kaitsnud kolm leiutist, mis seotud energeetika, ehituse ning keskkonnatehnoloogiaga. Ta on seotud ka uuringutega, mis käsitlevad erilist kangast, mis kaitseb elektromagnetimpulsside eest ning millel on muidki huvitavaid omadusi.

Strandberg on olnud ajakirjandusega seotud ka varem. 1990. aastatel osales ta ajalehe Rahva Hääl erastamisel ning on ajalehtede Eesti Aeg ja Eesti Päevaleht üks asutajaid. Ta on olnud ETV teadussaate «NOVA» autor ning töötanud ka ajalehe Sirp teadustoimetajana.

Strandberg oli aastatel 2007-2011 roheliste saadikuna riigikogu liige. Tänavu jaanuari alguses astus ta erakonnast välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles