Riigikogu jäi pangaautomaadist ilma

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogust teisaldati pangaautomaat.
Riigikogust teisaldati pangaautomaat. Foto: Toomas Tatar

Swedbank teatas mais riigikogule saadetud kirjas, et viib juuni keskel ära Toompea lossis asuva pangaautomaadi. Täna jõudis lõpuks see päev kätte.

Pangaautomaat viidi riigikogust ära täna pärastlõunal. Postimees soovis teisaldamisest fotot teha, ent pank ei osanud täpset kellaaega kuidagi välja selgitada. Riigikogusse kohale minnes selgus aga, et automaat on juba teisaldatud.

Panga haldusjuhi Andres Loigomi sõnul ütleb Swedbank riigikogu kantseleiga 2000. aasta suvel sõlmitud lepingu üles ning teisaldab Toompea lossis asuva pangaautomaadi hiljemalt 16. juunil. «Täname meeldiva koostöö eest, vabandame võimalike ebamugavuste tekkimise pärast ja jääme lootma teie mõistvale suhtumisele,» kirjutas ta.

Swedbanki pressiesindaja põhjendas pangaautomaadi äraviimist selle vähese kasutatavusega.

Swedbank soovis pangaautomaadi riigikogu hoonest eemaldada juba 2009. aasta sügisel, kuid otsustas sellest paar nädalat hiljem loobuda. Toona ütles panga pressiesindaja, et pank otsustas automaadi alles jätta klientide parema teenindamise nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles