Riigikogu tänasel istungil põletavate teemadeni ei jõudnudki

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits/Postimees

Riigikogu täiskogu istung lõppes täna ära, ilma et oleks jõudnud arutada päevakorras olnud töövõimereformi ja kooseluseaduse eelnõusid.

Riigikogu istung lõppes aga täna vastavalt kodukorrale kell 13, mil jäi pooleli päevakorras teise punktina arutelu all olnud ühistranspordiseaduse eelnõu teine lugemine.

Enne seda arutati väga pikalt päevakorra esimest punkti, kohtunik Malle Seppiku riigikohtu liikmeks nimetamist.

Riigikogu täiskogu pidi täna otsustama, kas kooseluseaduse eelnõuga minnakse sügisel edasi või hääletatakse see menetlusest välja. Eile jäi õiguskomisjonis jäi eile hääletus eelnõu esimesel lugemisel tagasilükkamise ettepaneku üle viiki.

Samuti pidi täna esimesel lugemisel olema valitsuse algatatudtöövõimetoetuse seaduse eelnõu, mille vastu olevad puudega inimesed, nende hooldajad, eestkostjad ja eestseisjad ning neid ühendavad organisatsioonid täna Toompeal piketeerisid.

Mõlemad teemad olid täna päevakorras tagapool ning lükkusid seega edasi. Kokku oli riigikogu täiskogu tänases päevakorras 10 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles