Naistuttava nimel veebis seksikuulutuse avaldanud mees sai karistada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tartu maakohus määras ühiskondlikult kasuliku töö tegemise kohustuse mehele, kes avaldas naistuttava nimel internetis intiimteenuste kuulutuse.

Tartu maakohus tunnistas 21-aastase Janari kokkuleppemenetluses süüdi teise isiku identiteedi ebaseaduslikus kasutamises ning mõistis talle kolme kuu pikkuse vangistuse, mille hulka arvatakse eelvangistuses juba kantud kaks päeva. Koos varasema otsusega mõistetud ärakandmata karistusega mõistis kohus mehele seitsme kuu ja 28 päeva pikkuse vangistuse.

Vangi Janaril siiski minna ei tule, sest kohus asendas vangistuse kohustusega teha 476 tunni ulatuses üldkasulikku tööd. Üldkasuliku töö tegemisel peab Janar alluma kriminaalhoolduse käitumiskontrollile. Menetluskulude katteks peab ta tasuma 568,50 eurot.

Süüdistuse kohaselt lõi Janar internetiportaali kasutajakonto ning laadis sinna oma naistuttava nõusolekuta viimase fotod, lisades, et fotodel kujutatud isik otsib seksuaalsuheteks partnereid ning tema teenus maksab 150 eurot öö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles