Foto: peaminister alustas päeva Londonis jooksuringiga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas Londonis jooksuringi tegemas
Peaminister Taavi Rõivas Londonis jooksuringi tegemas Foto: Stenbocki maja Facebooki lehekülg

Suurbritannias visiidil olev peaminister Taavi Rõivas alustas tänast päeva Londonis kell pool 9 väikese jooksuringiga.

Tänase päevabriifingu tegi Rõivas koos oma välisnõunik Märt Volmeriga Hyde Parki jooksurajal, vahendas valitsuse kommunikatsioonibüroo Facebookis.

Tänasesse tihedasse päeva mahub muuhulgas ka kohtumine Briti peaministri David Cameroniga.

Kõigepealt osaleb peaminister konverentsil «Margaret Thatcher Conference on Liberty» ja võtab osa julgeolekuteemalisest paneeldiskussioonist. Lisaks Rõivasele osalevad paneelis Hispaania poliitik Esperanza Aguirre, Briti ajaloolane Niall Ferguson, Poola välisminister Radek Sikorski ja endise Suurbritannia peaministri Margaret Thatcheri välisnõunik ja diplomaat Charles Powell.

Seejärel on peaminister Rõivasel kavas kohtumised Suurbritannia peaministri David Cameroni ning valitsuse asepeaministri Nicholas Cleggiga. Kohtumiste teemadeks on julgeolek, majandus ning juuni lõpus toimuv Ülemkogu, kus kinnitatakse Euroopa Komisjoni presidendi kandidaat.

Täna pealelõunal kohtub Rõivas Londonis tegutsevate TransferWise asutajate Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanniga ning külastab ettevõtet Wahanda, mis on Eesti erainvestorite toel kasvav Briti idufirma.

Homme sõidab peaminister Saksamaale Leipzigisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles