Sõjategevus on Ukrainas nõudnud paarisaja sõduri elu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõjategevus Ukrainas 20. juuni seisuga.
Sõjategevus Ukrainas 20. juuni seisuga. Foto: slovoidilo.ua

Terroritõrje operatsioonis on hukkunud vähemalt 156 sõdurit, teatas kindralmajor Aleksandr Rosmaznin. Selles arvus ei kajastu piirivalvurite ja Rahvuskaardi kantud kaotused.

Donetski ja Luganski oblastis tegutsevad separatistid saavad toetust Venemaalt, kinnitas täna Ukraina kaitseminister Mõhhailo Koval. Terroritõrje operatsioon Ida-Ukrainas jätkub, kuna separatistid lükkasid Ukraina presidendi pakutud relvarahu tagasi.

Lahingutegevuses on hukkunud 156 sõdurit, teatas Ukraina armee, kuid selles arvus ei ole piirivalveteenistuse, Rahvuskaardi ja vabatahtlike üksuste kantud kaotusi. Kogu julgeolekujõudude kantud kaotuste arv võib läheneda poole tuhandeni. Valitsus toetab lahkunute omakseid.

«Kõik perekonnad, kes kaotasid sugulasi ja lähedasi, saavad rahalist abi. Toetussumma on 609 000 grivnat (u 37 000 eurot), mis jagatakse sugulaste vahel,» ütles ajakirjanikele relvajõudude esindaja kindralmajor Rosmaznin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles