Politsei rahustab Tallinna-Virtsu teel liiklust ning kontrollib juhtide joovet

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Täna rahustab politsei liiklust Ääsmäe-Haapsalu ja Risti-Virtsu teel, avastatud on mitmeid kiiruseületajaid, üks alkoholi tarvitanud autojuht ja purjus jalgrattur, puhumiskontrolli läbinud juhtidele jagas politsei veepudeleid meeldetuletusega rooli minnes janu veega kustutada.

Lääne prefektuuri liikluspolitseinik Sander Peremehe sõnul võtsid juhid tänase puhumisaktsiooni vastu positiivselt, vahendas PPA pressiesindaja.

«Üldiselt saavad inimesed joobekontrollide olulisusest väga hästi aru ning tõrksust kohtame harva. Täna andsime juhtidele kaasa veepudeli meeldetuletusega «Kui lähed rooli, võta vesi» ning see tõi paljudele naeratuse näole,» ütles Peremees.

Tallinna-Risti teel kiirust mõõtnud Põhja prefektuuri liikluspolitseinik Karin Mikk ütles, et paljud täna avastatud rikkumised olid seotud möödasõitudega.

«Mitmest autost korraga möödumisel kasvavad juhtide kiirused ohtlikult suureks, kuigi vastutulev suhteliselt hõre liiklus lubaks need manöövrid ka turvalisemalt teha. Samuti kiputakse unustama asjaolu, et liiklusseaduse kohaselt peab ohutut möödasõitu võimaldama eesliikuja kiirus, mitte mööduva sõiduki mootorivõimsus,» ütles Mikk.

Lääne prefektuuri teeninduspiirkonnas kontrollis politsei tunni jooksul enam kui 260 autojuhi kainust. Harjumaal politseitegevused jätkuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles