Saksamaal sattus eestlane saripussitaja ohvriks

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Saksamaal ründas noaga relvastatud mees ööl vastu esmaspäeva kolme inimest, nende hulgas ühte eestlast, kes viidi kriitilises seisundis haiglasse.

Rünnakud leidsid aset Nordrhein-Westfaleni liidumaal. Pussitaja, kelle isik pole veel kindlaks tehtud, jäi pärast Eestist pärit rekkajuhi ründamist auto alla ja sai surma, vahendas express.de

Sündmusteahel sai alguse öösel kella 1 paiku kohaliku aja järgi (Eesti aja järgi kell 2), kui ründaja Hollandis Heerleni linnas taksosse istus ja end Aachenisse sõidutada palus. Aachenisse jõudes palus taksojuht tal arve tasuda, kuid mees ründas teda hoopis noaga ja põgenes. 50-aastane taksojuht viidi haiglasse, kuid tema vigastused polnud eluohtlikud.

Pussitaja liikus paar tänavat edasi ning ründas noaga 49-aastast meest ja röövis temalt raha. Ründaja põgenes ning istus seejärel uude taksosse ja palus end Kölni sõidutada.

Mees käskis auto ühes parklas kinni pidada. Ta väljus sõidukist ja palus taksojuhil teda oodata. Sel ajal sai aga taksojuht teada, et tema kolleegi on rünnatud ning otsustas igaks juhuks meest mitte ootama jääda.

Parklas ründas pussitaja eestlasest rekkajuhti ning tekitas talle eluohtlikke vigastusi. Seejärel põgenes ta sündmuskohalt ja jooksis üle kiirtee, kus ta sai aga löögi Kölni suunas liikunud Mercedeselt. Pussitaja suri sündmuskohal.

Ühe ohvri sõnul ei tundunud noaga vehkinud noormees olevat purjus ega ka narkouimas. Kõikide ohvritega olevat ta suhelnud inglise keeles.

Kolmest ohvrist kõige raskemaid vigastusi sai eestlane, kelle seisund oli esmaspäeva lõuna paiku endiselt kriitiline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles