Saksamaal saripussitaja ohvriks langenud eestlase seisund paranes

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Saksamaal Aachenis ööl vastu esmaspäeva saripussitaja ohvriks langenud eestlase seisund pole enam eluohtlik, kuid auto alla jäänud ning seejärel hukkunud ründaja isik on endiselt teadmata.

Saksa ametivõimude sõnul on Eestist pärit rekkajuhi seisund stabiilne, kuid täpsemat infot mehe vigastuste kohta ei avaldatud, vahendas Hamburger Abendblatt.

Politsei on praeguseks välja selgitanud, et kolme inimest pussitanud noormees pärines Suurbritanniast või Iirimaalt. Korrakaitsjad polnud nõus kommenteerima, kas tegemist oli varem kohtulikult karistatud kurjategijaga.

Saripussitaja ründas oma kolmandat ohvrit, eestlasest rekkajuhti, ühes parklas ning tekitas talle eluohtlikke vigastusi. Seejärel põgenes ta sündmuskohalt ja jooksis üle kiirtee, kus ta sai aga löögi Kölni suunas liikunud Mercedeselt. Pussitaja suri sündmuskohal.

Omapärase kokkusattumuse tulemusel istusid ründajale otsa sõitnud Mercedeses Suurbritanniast pärit mees ja naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles