Riigikogu on pidanud sel aastal pea 192 tundi istungeid

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikogu täiskogu on pidanud sel aastal 74 istungit, mis kestsid kokku 191 tundi ja 48 minutit.

Eelmisel nädalal lõppenud kevadise istungjärgu jooksul pidas parlament 71 korralist istungit kogukestusega 186 tundi ja üheksa minutit. 5. märtsil toimus ka kaks täiendavat ning möödunud reedel üks erakorraline istung, millele kulus viis tundi ja 39 minutit. Veel üks erakorraline istungjärk on plaanis järgmisel esmaspäeval.

Poolaasta lühimad istungid toimusid 13. märtsil ja 8. mail, mil täiskogu istung kestis vaid kaheksa minutit. Pikim istung seevastu vältas lausa 20 tundi ja 47 minutit: istung algas eelmise nädala kolmapäeval kell 13 infotunniga ning lõppes veidi enne neljapäevase istungi algust kell 9.47. Kell 10 alanud uus istung kestis veel kolm tundi ja neli minutit.

Mullu esimesel poolaastal pidas riigikogu täiskogu istungeid kokku 196 ja sügisistungjärgul 155 tundi. Kokku on 2011. aasta kevadel valitud parlament täiskogu istungeid pidanud ligi 1140 tundi.

Korralisi istungeid alustab riigikogu taas 8. septembril. Seni jätkavad tööd parlamendikomisjonid ja fraktsioonid, samuti toimuvad vajadusel erakorralised istungid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles