Fotod: Paides süüdati tühi elumaja

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel kell 2.09 helistati häirekeskusesse ja anti teada, et Paide linnas Tööstuse tänaval tuleb tühjana seisvast elumajast suitsu ning akende ette löödud laudade vahelt on näha ka leeke.

Vaid mõned hetked hiljem tulid leegid juba akendest välja. Sündmuskohale saadeti nii Paide kui ka Türi päästjad, kelle sõnul põles hoones sees olnud diivan. Tuld olid võtnud ka toa seinad ja akende ette löödud lauad.

Põleng kustutati kiiresti, päästjad lahkusid tund pärast väljakutse saamist. Keegi põlengus vigastada ei saanud.

Sama hoone on ka varem korduvalt põlenud. Viimati rääsisid leegid seda Tööstuse tänaval asuvat maja möödunud aasta augusti lõpus, kui järjestikustel öödel põlesid Järvamaal nii mahajäetud majad kui ka heinaküünid.

Tänase põlengu puhul on alust kahtlustada süütamist, sest kuigi hoone aknad olid kinni löödud, oli uks lahti kangutatud ja nii vanasse majja sisse päästetud. Hoones ei olnud päästjate sõnul märke, et seal võiksid kodutud ööbida, majas pole ka elektrit sees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles