Pronksöö lavastus lükkub provokatsioonide kartuses edasi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pronksöö aastapäeva möödumisel pandi Tõnismäele üles Kristjan Palusalu fotoga plakat.
Pronksöö aastapäeva möödumisel pandi Tõnismäele üles Kristjan Palusalu fotoga plakat. Foto: Mihkel Maripuu

Muusikaliteater lükkab edasi novembris lavale jõudma pidanud lavastuse «Pronksvalu. Welcome to Estonia!» esietenduse, kuna see võib anda põhjust provokatsioonideks.

Teater leiab, et maailma tänases poliitilises situatsioonis ei ole sobiv mängida teemadel, mis võivad anda põhjust provokatsioonideks, teavitab Muusikaliteater Piletilevi vahendusel piletiostjaid.Muusikaliteatri ühe juhi Anne Veesaare sõnul otsustati etenduse edasi lükkamine umbes nädalaega tagasi ja selle ajendiks oli Gruusias toimunu.

«Praegu ei ole õige aeg sellistel teemadel mõelda ja mängida. Kuna keegi peale meie ei tea, millest tükk on, siis eelarvamused võivad kõigutada igasuguste poolte arvamust,» ütles Veesaar Postimees.ee'le.

Tema kinnitusel on esietendus ajutiselt edasi lükatud ning tükk jõuab lavale siis, kui maailm rahuneb.

Piletilevist ostetud piletid kehtivad novembris samal päeval ja samal kellaajal toimuval Cole Porteri muusikalil «Anything Goes» või ostetakse tagasi Tallinnas Viru Keskuses või Tartus Lõunakeskuses, Maksimarketi infos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles