Briti kohus mõistis vangi nelja turvavööta väikelapsega autos kihutanud mehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti politsei.
Briti politsei. Foto: SCANPIX

Suurbritannias mõisteti vangi mees, kes sõitis autoga 240 kilomeetrise tunnikiirusega, endal neli noort last tagaistmel. Ühelgi lapsed turvavööd kinnitatud polnud.

Doncasterist pärit 27-aastast Keith Millardi märkasid politseinikud kihutamas 14. septembril Cambridgeshire’is. Nad leidsid autost kuue kuu vanused kaksikud, üheaastase tüdruku nende vahelt ja kaheaastase poisi istme eest.

Millardile mõisteti pärast seda karistuseks 20-nädalane vangistus, kui ta võttis omaks ohtliku sõidustiili ja ilma kindlustuseta sõitmise.

Politseinikud märkasid oma rutiinse kontrolli käigus musta Mercedesega sõitvat meest kihutamas. Ta peatati hiljem, kui tihe liiklus sundis Millardi kiirust alandama 140 kilomeetrini tunnis.

Millardil oli kaasas naissoost kaasreisija ning politseinikele sõnas mees, et kiirustas Doverisse, et jõuda viimasele Saksamaa praamile. Nimelt jäi ta Hullis sellest maha.

Peterborough’ kohus keelas mehel kolme aasta jooksul autojuhtimise ja lisaks peab ta autojuhiloa tagasisaamiseks eksami sooritama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles