Mees uppus naise ja laste silme all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Pühapäeval kell 18.30 Olustvere paisjärves oma naise ja laste silme all uppunud 38-aastane Uno ei osanud ujuda, ent püüdis ilmselt mööda esialgu liivast järvepõhja teisele kaldale minna.

«Mees kahlas liivaselt rannaribalt läbi vee teisel pool järve puhkava naise ja laste poole, ühel hetkel käis tal vesi üle pea. Naine karjus nõnda meeletult, et luust ja lihast lõikas läbi,» kirjeldas õnnetust pealt näinud Kristjan Õhtulehele.

«Sealpool otsas on madal küll, aga keskel läheb järsku sügavaks, üle kahe meetri on seal kindlasti, lisaks muda, mille paksust vaevalt keegi täpselt teab. See kõik juhtus vaid kõigest nelja-viie meetri kaugusel kaldast,» tõdes Kristjan.

Just rannaribale jõudnud 14-aastane Janno ja 15-aastane Rivo sukeldusid kohta, kust nägid veepinnal vaid laineid, kuid uppujat leida ei õnnestunud neil ega ka kohe poiste järel vette hüpanud noorel mehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles