Kaitseressursside ameti juht: ajateenijate elutingimused paranevad pidevalt

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseressursside ameti juht Margus Pae
Kaitseressursside ameti juht Margus Pae Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Kaitseressursside ameti juht Margus Pae ütles, et viimase kahe aasta jooksul on ajateenijate elutingimuste parandamisse investeeritud üle 30 miljoni euro.

«Jah, täna veel kõik ei ole valmis. Ilmselt tuleb ka sügisel, oktoobris ajateenistusse minevatel poistel veel vaadata ehitusjärgus olevaid uusi kasarmuid, aga järgmine aasta hiljemalt, kui need on kõik kasutusele võetud, siis on tagatud kõigile väga heal tasemel olmetingimused, tihtilugu paremad kui see, mida kodus nähakse,» sõnas Pae, vahendab ERRi uudisteportaal Vikerhommiku intervjuud.

Oliver Kund kirjutas täna Postimehe päevakommentaaris, et 65 protsenti reservi minejatest peab ajateenistust liiga pikaks ja väheintensiivseks.

«Kui me räägime 3200 noormehest ja neiust, kes igal aastal ajateenistuses osalevad, siis on paratamatult selge, et arvamusi ongi väga erinevaid. Kindlasti on arvamusi, et ajateenistus sellisel kujul võiks olla intensiivsem, aga on ka teistsuguseid arvamusi,» kommenteeris Margus Pae.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles