Tuiksoo «Aktuaalsele kaamerale»: olen šokis, sest mind on süüdistatud ebaõiglaselt

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ester Tuiksoo.
Ester Tuiksoo. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikohtu otsusega pistise võtmises süüdi mõistetud pikaaegne riigikogu liige ja endine põllumajandusminister Ester Tuiksoo, kes otsustas pöörduda Euroopa Inimõiguste Kohtusse, ütles «Aktuaalsele kaamerale», et teda on süüdistatud ebaõiglaselt ning ta on šokis.

Ester Tuiksoo tunnistas intervjuus «Aktuaalsele kaamerale», et kohus ei ole üldsegi arvestanud olulisi tõendusmaterjale ning lisaks ei ole tema sõnul arvesse võetud tunnistajate ütlusi tema elukoha kohta ja selle kohta, et ta tahtis endale soetada elamispinda, vahendas ERR Uudised.

«Ma pole kordagi rääkinud midagi millegi vastu ja millegi eest saamisest. Seda absoluutselt kõik tunnistajad ütlesid esimeses astmes (kohtuastmes - toim.), aga teine aste ei ole seda absoluutselt ei arvestanud,» rääkis ta.

Veel selgitas Tuiksoo, et palus oma kohtuasja maadevahetuse protsessist eraldada, sest see polnud maadevahetusega seotud, samuti kinnitas ta, et ta ei mõjutanud ministeeriumihoone konkurssi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles