Narvas toimus kortermajas plahvatus

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto
Päästeauto Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna toimus Narvas Kerese tänaval plahvatus. Kiirabi toimetas ühe kannatanu haiglasse, maja elanikud evakueeriti.


Täna kell 13.54 teatati häirekeskusele, et Narvas Kerese tänaval asuvas neljakordses kortermajas leidis aset plahvatus ja on puhkenud tulekahju. Sündmuskohale saadeti päästemeeskonnad Narvast, Narva- Jõesuust, Sillamäelt ning demineerijad ja meedikud, teatas Ida päästekeskus.

Päästjate kohale jõudes oli ühes korteri aknast näha leeki ning plahvatus oli purustanud kolmanda korruse korteri akna. Päästjad kustutasid tulekahju ja kontrollisid kõik majas asuvad korterid üle. Tulekahju saadi kontrolli alla kella 14.11ks.

Päästekeskuse teatel sai vigastada mees, kes viibis korteris, kus plahvatus aset leidis. Kannatanu viidi haiglasse. Korteri omanik rääkis päästjatele, et tegemist võis olla gaasiplahvatusega, mistõttu andis päästetööde juht korralduse sulgeda gaasikraan majja viival gaasitorustikus ning teatas juhtunust gaasiavarii teenistusele.

Päästjad kontrollisid gaasi kontsentratsiooni maja trepikodades ja korterites. Hetkel on sündmuskohal demineerijad ja politsei. Demineerimistööde juhi sõnul kontrollisid demineerijad korteri ohutuse üle ning selgus, et plahvatusohtlikke materjale korteris ei ole.

Korterelamust evakueeriti kokku kümme inimest, keegi neist kannatada ei saanud. Plahvatuse põhjuse selgitab välja menetlus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles