Juhid ei tulnud oma sõidukite teel hoidmisega toime

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Erakogu

Eilse ööpäeva jooksul juhtus kolm avariid, kus juht ei tulnud oma sõiduki teel hoidmisega toime ning põrutas teelt välja. Kahel juhul olid juhid ka joobes.

Esimene avarii toimus varahommikul kella 5.41 ajal Saaremaal Valjala vallas Sakla – Siiksaare maantee 4. kilomeetril. Sõiduauto Izuzu Trooper, mida juhtis alkoholi tarvitamise tunnustega 24-aastane Rando, kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu puud. Sõidukijuht toimetati Kuressaare haiglasse.

Kella 10.31 ajal toimus liiklusõnnetus Harju maakonnas Padise vallas Harju-Risti – Riguldi - Võntküla tee 18.9 kilomeetril. Sõiduauto Opel Astra, mida juhtis 59-aastane Alexey, kaotas teel juhitavuse, sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Sõidukijuht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 22.50 ajal toimus liiklusõnnetus Harju maakonnas Kuusalu vallas Mäepea külas Kuusalu - Valkla tee 4. kilomeetril. Sõiduauto Citroen Berlingo, mida juhtis alkoholi tarvitamise tunnustega 36-aastane Meelis, kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu puud. Sõidukijuht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Turvavarustuse kasutamine on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles