Valvega rattaparklad olid laulupeoliste seas populaarsed

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupeoks avatud lauluväljaku rattaparkla
Laulupeoks avatud lauluväljaku rattaparkla Foto: Tairo Lutter

Lauluväljaku kolme värava juures asuvad valvega jalgrattaparklad leidsid eilse esimese kontserdi külaliste hulgas ohtralt kasutust, täitudes ligi kahe tunniga.

Et eile ja üleeile kõikide piduliste rattad parklatesse ära ei mahtunud, palub AS Ühisteenused võtta kõigil täna rattaga tulijatel kaasa ka rattaluku.

«Rattalukk annab kindlama tunde, sest selle abil saab ratta lukustada ka väljaspool valvega parklaid. Oleme palunud parklate valvureid, et nad hoiaksid jõudumööda silma peal ka parkla piirete külge lukustatuid ratastel,» sõnas ASi Ühisteenused parklate müügi- ja linnaparkimise juht Martin Tubalkain.

Valvega parklate täitumisel soovitab AS Ühisteenused lukustada ratas parkla metallist piirete või lauluväljakut ümbritseva aia külge.  Kui üks jalgrattaparkla on juba täis, tasub sõita järgmise juurde.

Laulupeo pealtvaatajatele mõeldud kolm rattaparklat asuvad Mere väravate juures Vana-Pirita teel, Narva maantee ja Oru tänava ristmiku juures ning Lasnamäe suunalt tulles Turba ja Valge tänava ristmiku lähedal. Parklad on täna avatud kella 8-20.

Kalevi staadioni valvega rattaparklad asuvad Staadioni tänaval ja Püssirohu tänaval ning on täna avatud kella 9-14.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles