Tallinna Ülikooli esitati 9415 sisseastumisavaldust

Merilyn Säde
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson / Postimees

Eile lõppes Tallinna Ülikoolis enamiku erialade vastuvõtt ning välisriikidest esitati 514 avaldust.

Bakalaureuseõppesse astujate hulgas on kõige populaarsemateks erialadeks psühholoogia, haldus- ja ärikorraldus, alushariduse pedagoog, õigusteadus ja kehakultuur.

Magistriõppesse astujate hulgas on populaarseimad erialad organisatsioonikäitumine, sotsiaalpedagoogika ja lastekaitse, eripedagoog-nõustaja, kommunikatsioon ja sotsiaaltöö. Doktoriõppesse esitati enim avaldusi kultuuride uuringute ja kasvatusteaduste erialale.

Tallinna Ülikool võtab sel suvel vastu suurusjärgus 2800 uut üliõpilast. Bakalaureuse- ja rakenduskõrgharidusõppesse võetakse umbes 1830 tudengit, magistriõppesse 930 ja doktoriõppesse 41.
Vastuvõtt jätkub matemaatika ning inglise keele ja kultuuri erialale kuni 16. juulini.

Kuni augustini saavad Euroopa Liidu kodanikud esitada sisseastumisavaldusi järgmistele ingliskeelsetele õppekavadele: õigusteaduse bakalaureuseõpe, kommunikatsioonijuhtimise magistriõpe ja rahvusvahelise äriõiguse magistriõpe.

Homme, 10. juulil algab Tallinna Ülikoolis sisseastumiseksamite periood ja vastuvõetute nimekirjad avalikustatakse 18. juulil.

Populaarsemad erialad
BakalaureuseõpeAvalduste arv

 

Psühholoogia542

 

Haldus- ja ärikorraldus443

 

Alushariduse pedagoog441

 

Õigusteadus414
Kehakultuur336
Magistriõpe 
Organisatsioonikäitumine264
Sotsiaalpedagoogika ja lastekaitse177
Eripedagoog-nõustaja156
Kommunikatsioon155
Sotsiaaltöö142
Doktoriõpe 
Kultuuride uuringud20
Kasvatusteadused14
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles