Malaisia politsei arreteeris Eesti modelli surmaga seoses seitse inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Soosalu
Regina Soosalu Foto: Erakogu

 Malaisia politsei teatas täna, et on arreteerinud seitse inimest, keda seostatakse Eesti modelli Regina Soosalu mõrvaga Rawa saarel.

Soosalu surnukeha leiti Rawa saarelt möödunud nädalal. Esialgu arvati, et ta uppus, ent eile teatas politsei, et tema kehalt leiti haavu ning nüüd uuritakse juhtunut juba kui mõrva. 

Malaisia Johori osariigi kriminaalpolitsei juht Hasnan Hassan kinnitas uudisteagentuurile, et seni on juurdlusega seoses arreteeritud seitse inimest, ent ei jaganud rohkem kommentaare.

Soosalu töötas juba ligi kolm aastat vahelduva eduga Malaisias modelliagentuuris Tangerine Models, mille esindaja Faris Waris kinnitas, et juhtunu on nende jaoks suur šokk ja Soosalu oli üks nende parimaid vabakutselisi modelle.

Soosalu kihlatu, kellega koos ta Rawa saart külastas, kuulub uudisteagentuuri AFP andmetel Johori kuninglikku perekonda.

Turistide vastu suunatud vägivaldsed kuriteod on Malaisias tegelikult haruldased, ent praegu tegeleb politsei veel ühe välismaalase surma uurimisega. Möödunud kuul leiti Tiomani saarelt džunglimatkal kadunuks jäänud Briti turisti surnukeha. Eile mõisteti aga surma üks poepidaja, kes lasi seal samas Tiomani saarel 2011. aastal maha Prantsuse turisti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles