Stalnuhhin loobus edasisest kohtuteest kapoga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin
Mihhail Stalnuhhin Foto: Peeter Langovits / Postimees

Kaitsepolitseilt (kapo) aastaraamatus enda kohta käivate andmete ümberlükkamist taotlenud ja halduskohtus kaotuse osaliseks saanud riigikogu keskerakondlasest liige Mihhail Stalnuhhin loobus edasisest kohtuteest.

Stalnuhhin soovis, et kapo lükkaks ümber 2011. aasta aastaraamatus esitatud väited tema tegevuse kohta venekeelsete gümnaasiumide üleminekul eesti keelele. Ta soovis, et kapo eemaldaks oma kodulehel olevast aastaraamatu elektroonilisest versioonist teda puudutava osa. Samuti soovis mees, et kapo lükkaks ajakirjanduses ümber raamatus ilmunud väited.

Tallinna halduskohus leidis aga tänavu juuni alguses, et Stalnuhhini kaebust tuleb jätta rahuldamata. Seejärel oli Stalnuhhinil aega 30 päeva halduskohtu otsuse peale esitada kaebust, kuid seda ta ei teinud ning kapole õiguse andnud esimese astme kohtu otsus jõustus lõplikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles