Mitu purjus alaealist seekord Õllesummerilt tabati?

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummeri teise päeva melu
Õllesummeri teise päeva melu Foto: Jelena Rudi

Viis alkoholi tarbinud alaealist, neli suitsetavat või sigarette omavat last ja kaks liigjoobes inimest - nii möödus Õllesummer politseinike jaoks.

Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo juht Valdo Põder ütles Postimehele, et politsei karistas ka kaheksat liiklusrikkujat.

Lisaks teatati politseile kahest vargusest ning anti üle mitu leitud rahakotti ja mobiiltelefoni.

«Samuti viisid politseinikud eile jaoskonda ning alustasid kriminaalmenetlust mehe suhtes, keda kahtlustatakse naise löömises. Reedel ja laupäeval leidsid politseinikud kahe kadunud lapse lähedased.»

Õllesummeri ajal tagas politsei avalikku korda nii lauluväljakul kui ka lauluväljaku ümbruses.

«Meie eesmärk oli, et alkohol ei oleks alaealistele kättesaadav,» ütles Põder. «Pöörasime Õllesummeri jooksul tähelepanu nii müügikohtadele kui ka võimalikele olukordadele, kus täiskasvanud ostavad alaealistele alkoholi. Samuti keskendusime liiklusele ning võimalike joobes juhtide väljaselgitamisele.»

2011. aastal tuvastas politsei Õllesummeri festivalialal ja selle vahetus ümbruses nelja päeva jooksul aga näiteks 117 õigusrikkumist, millest 44 panid toime alaealised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles