Fotod ja video: kolme inimesega pidu lõppes leekides

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üks hukkus leekides, teine jäi kadunuks ja kolmas pääses kergemate vigastustega tulekahjust, mis lahvatas eile öösel Keila vallas, teatas päästeameti pressiesindaja Reimo Raja.

Tulekahjust Klooga alevikus, Liini tänaval, teatati häirekeskusele eile öösel kell 00.44.

Päästjate saabudes põles ühekorruseline puumaja, kuhu kuulus kaks korterit, lahtise leegiga. Ühes korteris ei elanud kedagi, aga teises võtsid Raja sõnul kolm inimest alkoholi.

Mehe isik, kelle surnukeha kustutustööde käigus leiti, on alles tuvastamisel. Pääsenud naine ütles päästeametile aga, et nendega oli korteris veel üks mees, keda päästjad ei leidnud.

Kuigi uurimine on veel pooleli, hävitas menetleja sõnul tuli maja täielikult. Seetõttu on ka tule tekkepõhjust keeruline kindlaks teha, ütles Raja.

Tema sõnul oli tõenäoliselt tegemist klassikalise õnnetusega, kus seltskond tarbib alkoholi ja ei märka, kui sigarettidest saab tuli alguse.

Selline on olnud Raja sõnul umbes poolte tulekahjude põhjus sel aastal.

Tulekahju likvideeriti kella 03.55 ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles