Kolmikmõrvas kahtlustatava vanaisa: poisil sõitis katus ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Luksemburgis kolme inimese mõrvas kahtlustatava eestlase, 27-aastase Raineri omaksed ei suuda tapmissüüdistusi uskuda ja elavad infosulus.

Mis tol õhtul juhtus, oskab pojapojaga muidu tihedalt suhelnud Raineri vanaisa vaid oletada: «Läks lolliks ära? Eestist sinna rännanud naisega, kes olevat Tartust pärit ja mingi moslemi tüüpi mehe naine olnud, ja noh… intriigid tulid vahele, seal läks mingisuguseks kemplemiseks lahti ja rohkem ei tea mitte midagi,» rääkis ta Õhtulehele.

Vanaisa ütles, et halvaks meheks ei saa Rainerit kindlasti tembeldada ja kui ta napsu ei võta, on rahulik mees: «Korgi peale ei tohi astuda – loll valmis. Südamega tore poiss, aga nagu üks ütles, et kui sihukesed situatsioonid tekivad, siis katus keerab pealt ära, siis ei tea, mis teeb, siis on mõrtsukas valmis.»

Noormees oli juba kolm aastat välismaal töötanud, kord Norras, siis Taanis, viimati käis ta kodus kuu aega tagasi ja sõitis Luksemburgi tagasi oma BMWga.

Esmaspäeva öösel kella 1.30 paiku leiti Luksemburgis Flaxweileris ühe mehe ja kahe naise surnukehad, tapatöös kahtlustatakse Eesti kodanikku Rainerit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles