Uhhuduuri meeskond läheb Aafrikat avastama

Merilyn Säde
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lendas «Ehh, Uhhuduuri» meeskond Aafrikasse, kus reisitakse jalgratastel kolm kuud ning läbitakse umbes 6000 kilomeetrit.

Lisaks reisil kogetule uurivad matkasellid arengukoostööd Aafrikas ja annavad sellest teada ka kodustele.

Priit Kuusk ütles, et jalgratas on reisimiseks üks kõige demokraatlikumaid liikumisvahendeid, sest nii on neil vahetu kontakt inimeste ja kohtadega ning ei koormata ka ümbritsevat keskkonda. «Aafrika on paik, mille kohta on meie inimestel paraku kõige rohkem eelarvamusi,» ütles Kuusk ja lisas, et ta usub, et nad saavad oma reisiga mitmeid kehtivaid müüte murda ja näidata, et inimesed on kõikjal põhiliselt sarnased.

Reisil olles valmib dokumentaalsari kuue reisihuvilise seiklustest jalgratastel läbi Etioopia, Keenia, Botswana, Tansaania, Sambia ja Namiibia. Sarja näeb ETV-st järgmise aasta sügisest. Meeskonda kuuluvad Hannes Hanso, Priit Kuusk, Mart Kuusk, Kristjan Prii, Liivo Niglas ja Tanel Rütman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles