Neeme Raud siirdub Moskva korrespondendiks oktoobris

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusringhäälingu tulevane Moskva korrespondent Neeme Raud, pildil veel Ameerika uudiste vahendajana.
Rahvusringhäälingu tulevane Moskva korrespondent Neeme Raud, pildil veel Ameerika uudiste vahendajana. Foto: Peeter Langovits

Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) tele- ja raadioprogrammidele USAst 20 aasta vältel kaastööd teinud Neeme Raud läheb Moskvasse korrespondenditööd tegema oktoobris.

«Tal on paberid aetud. Oktoobrist peaks ta siirduma Moskvasse,» ütles BNSile ERRi juhatuse liige Ainar Ruussaar ja lisas, et suvel asendab Raud AK uudisteankrut.

Kuni oktoobrini teeb ERRile Moskvast lugusid operaator Anton Aleksejev.

«Roosade prillidega ei ole Moskvasse mõtet minna, ajakirjaniku töö seal on keeruline. Moskva ei ole lihtne lähetus, aga kindlasti on ta väljakutse,» on Raud rääkinud ajalehele Postimees enda lähetamisest Moskva korrespondendiks. «Moskvast siia jõudev pilt peab olema mitmetahuline - et seda suurt linna ja riiki näidata nii võimu raske rusika kui ka vaimu poolelt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles