Oslo kesklinnast leiti kahtlane kott

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oslo
Oslo Foto: SCANPIX

Norra politsei blokeeris täna hommikul suure piirkonna Oslo kesklinnas, kuna peaministri kabineti ligidalt leiti mahajäetud kott. Kiiresti suudeti kindlaks teha, et tegu pole siiski millegi ohtlikuga.

«Me avastasime koti ja tegime kindlaks, et see pole ohtlik. Seejärel avasime taas liikluse,» ütles Oslo politsei pressiesindaja Joern-Kr Joergensen AFPle.

Täna varahommikul leitud kott peaminister Jens Stoltenbergi kabineti juures tekitas suurt muret ja paanikat, kuna vaid päev varem arreteeriti Oslos kaks kahtlusalust, kellel on väidetavalt sidemeid Al-Qaedaga ning kes plaanisid ulatuslikke terrorirünnakuid.

Suur osa Oslo kesklinnast suleti jalakäijatele ning liiklus suunati ümber. Politsei sõnul toodi sündmuskohale tuletõrje ja kiirabi, aga ühtegi hoonet ei evakueeritud.

Politsei pressiesindaja Frank Halse sõnul olid mahajäetud kotis must pesu ja muud ohutud esemed, mis võisid kuuluda mõnele narkomaanile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles